Hrách zelený celý
Detailní popis produktu
Velmi chutná a vydatná luštěnina, která je lidem známá již několik tisíc let a jistě najde využití i ve vaší kuchyni.
Lidé, kteří jsou citliví na oligosacharidy, které způsobují nadýmání, mohou při vaření k hrachu přidat bazalku, saturejku nebo jiné protinadýmavé bylinky.
Připravíte z něj chutnou kaši, pyré, obohatíte polévky nebo saláty.
Hrách necháme namočit na 8-12 hodin, propláchneme a vaříme do měkka cca 1 hodinu.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):
Energetická hodnota |
1442 / 340 |
kJ / kcal |
Bílkoviny |
21,0 |
g |
Sacharidy |
61,0 |
g |
- z toho cukry |
5,10 |
g |
Tuky |
1,0 |
g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,2 |
g |
Sůl |
0,02 |
g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hrách |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.