Hovězí sušené maso peppered Vagan's Jerky 12 g
Detailní popis produktu
Hovězí sušené maso peppered Vagan's Jerky inspirováno starověkými tradičními metodami výroby z celého světa, kde se upřednostňovala přirozenost a absence chemikálií. Toto sušené maso, vyrobené z pečlivě vybraných celých kusů masa z českých farem, je ideálním průvodcem pro všechny, kdo dodržují paleo či keto diety, sportovce, či milovníky outdoorových aktivit v přírodě. Díky využití nejlepších mas, kde se z velkých kusů odstraňují všechny nepotřebné části (žíly, membrány, tuky), zůstává pouze nejčistší svalová hmota. Výsledná chuť a kvalita jsou obohaceny pouze o přírodní koření, bez jakýchkoli barviv, stabilizátorů či jiných chemických aditiv. Jeden balíček obsahuje ekvivalent 50-55 g čerstvého hovězího steaku, což z něj činí vysoce koncentrovaný zdroj proteinů. Vagan's Jerky je tak nejen chutnou, ale i nutričně bohatou volbou pro každou příležitost.
Složení: syrové hovězí maso, marináda - směs koření a zeleniny (oregano, koriandr, rozmarýn, chilli, pepř, kajenský pepř, kmín, majoránka, kopr, libeček, pažitka, horčičné semínko, sušená rajčata, česnek, paprika, petržel, porek, cibule, celer, pastiňák, mrkev), aroma, cukr, sójový extrakt (sójové boby, pšenice), glukózo-fruktózový sirup, extrakt z droždí, barvivo (karamel, paprikový extrakt), výtažky bylin a koření, kyselina mléčná ,ocet kvasný lihový, melasa, sladový ocet (z ječmene), řepkový olej, tamarind, ančovičky (ryby), jedlá sůl
Skladování: skladujte v suchu při teplotě od +5°C do +35°C
Výživové hodnoty na 100g:
Kalorie 367 Kcal/100 g / 1 551 KJ/100 g
Tuk 6,7 g/100 g
Nasycené MK 3,0 g/100 g
Sacharidy 10,0 g/100 g
Cukry 2,9 g/100 g
Bílkovina 67 g/100 g
Sůl 4,9 g/100 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jerky |
---|---|
Hmotnost: | 0.015 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.