Jáhlová mouka hladká | Premium
Detailní popis produktu
Proč mouky od Araxu výborně vážou vodu, těsto z nich je vláčnější, s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů?
Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta.
Použití
Jáhlová mouka má všestranné použití v kuchyni, pro slané i sladké pečení, zahuštění polévek i omáček. Ideální do různých placiček, palačinek či sušenek.
Pro nejlepší výsledek doporučujeme přimíchat do jiné mouky maximálně do 25% z celkového objemu.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku
Energetická hodnota |
1474/348 |
kJ / kcal |
Bílkoviny |
13,0 |
g |
Sacharidy |
71,0 |
g |
- z toho cukry |
0,7 |
g |
Tuky |
1,4 |
g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,2 |
g |
Sůl |
0,02 |
g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Záruka: | půl roku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.