Ječné kroupy

21 Kč
Skladem

Kroupy můžete použít do polévky, salátů, pomazánek nebo je můžete zapékat, podávat jako přílohu či z nich udělat knedlík, karbanátky nebo si vyrobit moučníky.

Ječné kroupy obsahují jak sacharidy, tak i bílkoviny, vitaminy B a E, draslík, vápník, železo a selen

Před přípravou kroupy propláchneme, vaříme ve studené vodě 40 - 50 minut.

 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ječné kroupy vznikají broušením obalové vrstvy obilného zrna. Po tepelné přípravě jsou lehce stravitelné a mají příjemnou oříškovou chuť. Jejich využití v přípravě jídel je široké.

Kroupy můžete použít do polévky, salátů, pomazánek nebo je můžete zapékat, podávat jako přílohu či z nich udělat knedlík, karbanátky nebo si vyrobit moučníky.

Ječné kroupy obsahují jak sacharidy, tak i bílkoviny, vitaminy B a E, draslík, vápník, železo a selen

 

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):

Energetická hodnota:

1480/350

kJ / kcal

Bílkoviny:

9,2

g

Sacharidy:                    

75,8

g

-          z toho cukry:

0,8

g

Tuky:                      

1,8

g

-          z toho nasycené mastné kyseliny:

0,47

g

Sůl:

0,0

g

 

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Záruka: 1 rok

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: