Ječné vločky, instantní
Detailní popis produktu
Ječné vločky sou zdrojem sacharidů, vlákniny, vitaminu B a E, a minerálních látek jako je hořčík, draslík, železo a fosfor.
Instantní vločky vynikají především rychlou přípravou a jsou vhodné pro přípravu kaší. Mohou se ale také přidávat do jogurt či tvarohu s medem a ovocem.
Nedoporučuje se zalévat vločky vroucí vodou. Živiny obsažené v ječmenu by se znehodnotily a připravený pokrm by ztratil svou vydatnost.
Vločky necháme zalít horkou vodou (ne vroucí!) a necháme odstát cca 3 minuty. Dle chuti můžeme osolit.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku
Energetická hodnota |
1412 / 334 |
kJ / kcal |
Bílkoviny |
11 |
g |
Sacharidy |
63 |
g |
- z toho cukry |
3 |
g |
Tuky |
2 |
g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
1 |
g |
Sůl |
0,045 |
g |
|
|
|
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Záruka: | 0,75 roku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.