Špaldové vločky, instatní
Detailní popis produktu
Špaldové vločky Pšenice špalda je znovuobjevený druh nešlechtěné pšenice, která je bohatá na zdraví prospěšné látky. Špalda je vynikajícím zdrojem hořčíku, vitaminů skupiny B, především niacinu (B3), riboflavinu (B2) a thiaminu (B1).
Instantní špaldové vločky vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Mohou se přidávat do jogurtu, použít je k zahuštění polévek a omáček nebo z nich připravit vydatnou kaši. Nedoporučuje se je zalévat vroucí vodou, obsažené živiny by ztratily svou kvalitu a pokrm by už nebyl tak vydatný.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku
Energetická hodnota |
1530 / 362 |
kJ / kcal |
Bílkoviny |
14,0 |
g |
Sacharidy |
68,0 |
g |
- z toho cukry |
6,5 |
g |
Tuky |
1,5 |
g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,5 |
g |
Sůl |
0,01 |
g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Záruka: | 0,75 roku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.